Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Regionale leerkring van ArboTechniek

show

Leernetwerk ArboTechniek

Heeft u een sleutelpositie in het bedrijf als het gaat om veilig en gezond werk en wilt u graag leren van uw ervaringen en van die van andere bedrijven? Dan kunt u deelnemen aan een leernetwerk veilig en gezond werk. In de leerkringen wisselt u ervaringen uit over de vragen die u bezighouden en doet u inspiratie op om veilig en gezond werken binnen uw bedrijf te stimuleren.

Vragen bijvoorbeeld over:

 • Het opzetten van een goed werkende ongevallenregistratie.
 • Het vergroten van aanspreekgedrag over veilig en gezond werken.
 • Chroom-6: opzet en introductie veilige werkwijze.
 • De betrokkenheid vergroten van de organisatie bij de RI&E.

In vier regio’s van het land organiseren we gedurende anderhalf jaar 6 bijeenkomsten waar u en de andere deelnemers onder begeleiding kunnen werken aan uw leervragen.

Doel

 • Stimuleren en ontwikkelen van veilig gedrag binnen uw organisatie door te delen met collega’s uit de branche en te leren van elkaar.
 • Inzicht krijgen in effectieve oplossingen om veilig en gezond gedrag binnen de organisatie verder te ontwikkelen, te implementeren en te borgen.
 • Informeren en inspireren
 • Inventariseren van knelpunten en behoeften binnen de branche

Begeleiding

De bijeenkomsten worden voorbereid en begeleid door de procesbegeleiders van ArboTechniek. Zij zorgen voor het programma van de opeenvolgende bijeenkomsten.

Voor wie

De bijeenkomsten zijn voor iedereen die werkzaam is in de technische installatiebranche en die binnen de organisatie de taak heeft om veilig en gezond bedrag te organiseren. Denk aan QHSE-managers, veiligheidskundige, arbocoördinator, preventiemedewerker e.d. Uw inbreng voor de bijeenkomst bestaat uit:

 • Kennis
 • Ervaringen uit de huidige praktijk
 • Ervaringen door experimenteren

Meer informatie

Data Soest

Bijeenkomst  1 2 3 4 5 6
Datum 2020 2021
24 september 12 november ntb ntb ntb ntb
 • Door deel te nemen spreekt u de intentie uit dit voor de hele reeks van bijeenkomsten te doen
 • U bent bereid mee te werken met de evaluatie van de uitgevoerde dienstverlening
 • Aantal deelnemers per leernetwerk; max 15

Deelname aan de leerkring is kosteloos.

In januari nemen we contact met u op en voorzien we u van meer informatie en horen we uw wensen graag.

Leden

Niet-leden

Het programma is van 14.00 (inloop 13.30) uur tot 17.00 uur en wordt op maat gemaakt afhankelijk van de leervragen en wensen van de deelnemer.

13:30 - 14:00 uur
Inloop
14:00 - 17:00 uur
Start programma

Locatie

Restaurant de Soester Duinen

Adres

Soesterbergsestraat 188
3768 MD SOEST

Datum en tijdstip

2020-09-24T13:30:00
2020-09-24T17:00:00
2020-09-24T13:30:00 2020-09-24T13:30:00 Nederland 2019-12-16T09:00:00 2020-09-23T09:00:00
secondary
Susanne Klinge 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 5432 790 | E-MAIL