Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Regio Midden Holland en Leiden - ‘Bouwen Werkgeversmerk’ en ‘Hoe verkoop je je toegevoegde waarde?’

Bouwplaats-1600x900
show

Voor onze leden in de regio Midden Holland en Leiden e.o. organiseren wij op donderdag 14 oktober van 15.00 tot 20.00 uur een ledenbijeenkomst, golfclinic en netwerkborrel met als onderwerpen ‘Bouwen aan een Sterk Werkgeversmerk’ en ‘Hoe verkoop je je toegevoegde waarde?’. Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

Tijdens deze ledenbijeenkomst van Techniek Nederland staat het ontmoeten, kennis delen en netwerken centraal. Daarnaast bieden wij ook een inhoudelijk programma aan.

De onderwerpen van deze bijeenkomst zijn: ‘Bouwen aan een Sterk Werkgeversmerk’ en ‘Hoe verkoop je je toegevoegde waarde?’. Hoe vind je de juiste medewerkers voor je bedrijf en hoe zorg je ervoor dat zij bij je blijven werken? En hoe ga je eigenlijk om met stijgende uurlonen richting je opdrachtgevers?

Aanmelden
Vanwege de 1,5 meter opstelling is er een beperkte capaciteit. Meld je dus snel aan via bovenstaande button (de button verschijnt zodra je bent ingelogd). Het is mogelijk om je aan te melden voor het inhoudelijke deel, de golfclinic en/of de netwerkborrel.  

Tijdens de netwerkborrel kan je ook alle vragen over de CO certificering stellen. We helpen je graag verder!

Vijf ledenbijeenkomsten in regio Zuid-West

Vanwege de onzekere ontwikkelingen rondom Covid-19, organiseren wij in oktober vijf verschillende kleinschalige ledenbijeenkomsten in de regio Zuid-West met uiteenlopende onderwerpen. Een overzicht van onze regionale bijeenkomsten vind je hier. Ben je verhinderd of wil je liever (ook) bij een andere bijeenkomst aansluiten, dan kun je je aanmelden via deze link.

Coronatoegangsbewijs
De locatie hanteert een CoronaCheck: testen voor toegang met behulp van de CoronaCheck app. 

Ben je verhinderd?
Tot 48 uur van tevoren kan je je kosteloos afmelden. In alle andere gevallen brengen wij 50 euro onkosten in rekening. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Leden

Niet-leden

15:00 - 15:30 uur
Ontvangst
15:30 - 15:40 uur
Opening en welkom
15:40 - 16:25 uur
Presentatie over leveren en verkopen van toegevoegde waarde.
Hoe doe je dat als installateur? Door Peter van Peer van het Management Center
16:25 - 17:00 uur
Bouwen aan een Sterk Werkgeversmerk.
Lezing door de auteurs van dit gelijknamige boek www.bouwenaaneensterkwerkgeversmerk.nl
17:00 - 20:00 uur
Netwerkborrel (maaltijdvervangend)

Locatie

Golfbaan Bentwoud

Adres

Boslaan 3
2731 LD BENTHUIZEN

Datum en tijdstip

2021-10-14T15:00:00
2021-10-14T20:00:00
2021-10-14T15:00:00 2021-10-14T15:00:00 Nederland 2021-08-26T08:30:00 2021-10-13T17:00:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL