Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Presentatie toekomstverkenning CONNECT2030

Connect2030-earth-1600
show

Met welke grote maatschappelijke vraagstukken krijgen we de komende jaren te maken? Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen? Wat is hun impact op de gebouwde omgeving, onze infrastructuur en het energienetwerk? Daarover gaat de toekomstverkenning CONNECT2030 die wij graag op woensdag 28 september aan u presenteren.

Op een aansprekende locatie, het Louwman Museum in Den Haag, nemen we u met inspirerende sprekers mee langs de resultaten van de verkenning. Vervolgens gaan we graag met u in gesprek over de uitkomsten en de bijdrage van de technieksector én onze partners aan een snel veranderende wereld.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel. En als u de indrukwekkende collectie automobielen van Louwman wilt bekijken, kan dat ook! U bent voorafgaand aan de bijeenkomst alvast van harte welkom om kosteloos een bezoek aan het museum te brengen.Met de toekomstverkenning CONNECT2030 onderzoeken Techniek Nederland, Wij Techniek, TVVL en ISSO welke rol de technieksector speelt in de maatschappelijke vraagstukken en uitdagingen voor 2030 in Nederland. Met CONNECT2025 en SCENARIO2040 heeft de technieksector de afgelopen jaren al belangrijke vergezichten neergezet. De bevindingen in de beide rapporten zijn zowel voor de bedrijven in de branche als voor overheden, kennisinstituten, het onderwijs, opdrachtgevers, fabrikanten en aanpalende branches van groot nut geweest. Maar we zitten niet stil. De omstandigheden veranderen steeds vaker en met een steeds grotere snelheid. Meer informatie: www.startmetconnect.nl

Leden

Niet-leden

 • 13.30 – 14.00 uur: Ontvangst

 • 14.00 – 17.00 uur: Inhoudelijk programma onder leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam
  - Opening door Doekle Terpstra, voorzitter Techniek Nederland.
  - Overhandiging rapport aan Ingrid Thijssen (voorzitter VNO-NCW) en Ferdi Licher, directeur Bouwen en Energie van Ministerie BZK.
  - Presentatie CONNECT2030 door Jacques van der Krogt, voorzitter commissie Innovatie Techniek Nederland en Joram Nauta, onderzoeker TNO.
  - Bijdrage van Europarlementariër Mohammed Chahim (PvdA).
  - Keynote door Ben van der Burg, oud-langebaanschaatser en IT-ondernemer.
  - Paneldiscussie met Jacques van der Krogt, Marleen Prins (COO Equans), Sem de Jong (student HvA) en de aanwezigen in de zaal.
 • 17.00 – 18.00 uur: Borrel

 

Locatie

Louwman Museum

Adres

Leidsestraatweg 57
2594 BB 'S-GRAVENHAGE

Datum en tijdstip

2022-09-28T13:30:00
2022-09-28T18:00:00
2022-09-28T13:30:00 2022-09-28T13:30:00 Nederland 2022-06-15T08:30:00 2022-09-27T16:00:00
secondary
Valerie Stubbe 02 240x240

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL