Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Praktijkdagen Veilig Werken voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden

show

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen Veilig Werken voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden in de installatie- en isolatiebranche. Zo blijft uw Arbo-kennis actueel en kunt u een bezoek van de Inspectie SZW met vertrouwen tegemoet zien.

Wat kunt u verwachten?

De Praktijkdag Veilig Werken is een inspirerende en interactieve bijeenkomst met verschillende modules onder leiding van professionele cursusleiders met bewezen deskundigheid. Zij praten u bij over de actuele wetgeving en technieken en geven u praktische handvatten om uw veiligheid op de werkvloer te vergroten. Daarnaast wisselt u ervaringen uit met collega’s van andere bedrijven. De modules van de Praktijkdag staan garant voor boeiende onderwerpen.

Voor meer informatie over de dag klik hier voor de uitgebreide folder

 

De Praktijkdagen starten om 8.30 uur en sluiten af om 16.30 uur.

Optioneel kunt u deelnemen aan de avondmodule ‘Certificaat Hoogwerker’ – Deze kan alleen behaald worden indien ook het dagprogramma gevolgd wordt. De avondmodule duurt tot 20.30 uur.

Na afronding ontvangt u een certificaat van deelname. En wanneer u VCA-gecertificeerd bent, tellen de workshops als toolboxen mee. Het Certificaat Hoogwerker kan alleen behaald worden indien ook het dagprogramma gevolgd wordt. De avondmodule duurt tot 20.30 uur

Kosten

De kosten voor deelname aan één van de Praktijkdagen Veilig Werken voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden (zes modules) bedragen € 75,- per persoon, exclusief btw. De lunch is inbegrepen. De extra kosten voor de avondmodule ‘Certificaat Hoogwerker’ bedragen € 125,- per persoon exclusief btw (incl. avondmaaltijd).

Bent u verhinderd? 
Tot twee dagen tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u het volledige bedrag in rekening. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

 

 

Leden

€ 75,-

Niet-leden

€ 75,-

  • 08:30 - 08:45 uurWelkom
  • 08:45 - 12:00 uurOchtendprogramma
  • 12:00 - 13:00 uurLunch
  • 13:00 - 16:30 uurMiddagprogramma
  • 17:00 - 18:00 uurTheorie Hoogwerker / Asbest (mits aangemeld voor avondprogramma)
  • 18:00 - 18:30 uurWarme maaltijd
  • 18:30 - 20:00 uurPraktijk hoogwerker en vervolg theorie Asbest

Locatie

Bouwmensen Limburg

Adres

Stationstraat 100
6191 BG BEEK LB

Datum en tijdstip

2019-11-13T08:30:00
2019-11-13T16:30:00
2019-11-13T08:30:00 2019-11-13T08:30:00 Nederland
secondary
Susanne Klinge 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

079 325 07 90 | E-MAIL