Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

RI&E in de praktijk

UV03282
show

De risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) helpt op een gestructureerde manier risico’s in beeld te brengen en maatregelen te nemen. Zo wordt niemand ziek door z’n werk, nu niet en in de toekomst niet. Maar, hoe maakt u een RI&E die past bij uw bedrijf?

Wat kunt u verwachten?

In de workshop RI&E in de praktijk gaat u aan de slag met zowel de basis- als de project-RI&E. Om de juiste veiligheidsmaatregelen in uw bedrijf te kunnen nemen, is hierbij veel ruimte voor het stellen van vragen.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor management, projectleiders en preventiemedewerkers, die nog met een RI&E te maken krijgen of behoefte hebben aan extra informatie. Per workshop is er plek voor maximaal 25 deelnemers.

Aantal deelnemers

25 personen.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.

Voorbereidingen voor de deelnemers

Neem zelf een laptop waarmee u via WiFi kunt werken. Let daarbij op: oude laptops hebben soms een besturingssysteem dat niet krachtig genoeg meer is. Laptops die al even niet gebruikt zijn: zet die de dag van te voren even aan met internetverbinding zodat eventuele software-updates geladen worden. Als u dat niet doet, kan de computer gaan blokkeren op de workshopdag en dat is zonde van de tijd. Vergeet uw voedingskabel niet. 

Zorg dat u een inlog account heeft voor de RI&E. Heeft u die nog niet? Kijk dan hier hoe die kan verkrijgen:rie.ii-mensenwerk.nl/site/nl/meer-informatie/veel-gestelde-vragen  Regel dit dus ruim van tevoren en zorg dat u de wachtwoorden bij u heeft. Test thuis of u kunt inloggen met de inloggegevens, zodat dit ook lukt op de workshopdag.

Bent u verhinderd? 
Tot twee dagen tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u het volledige bedrag in rekening. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

 

Leden

Niet-leden

08:30 - 09:00 uur
Inloop
09:00 - 12:30 uur
Start programma
12:30 - 13:00 uur
Gezamenlijke lunch

Locatie

Van der Valk Hotel Assen

Adres

Balkenweg 1
9405 CC ASSEN

Datum en tijdstip

2019-09-05T09:00:00
2019-09-05T12:30:00
2019-09-05T09:00:00 2019-09-05T09:00:00 Nederland 2019-06-05T09:00:00 2019-09-04T09:00:00
secondary
Susanne Klinge 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

079 325 07 90 | E-MAIL