Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

NTA 8055 ‘Internet in woningen en gebouwen’

Uitnodiging-1600x900
show

In 2018 is de NTA 8055 voor internet in woningen en gebouwen gepubliceerd. Met deze NTA is een belangrijke stap gezet in kwaliteitsverbetering voor internet/wifi in én om de woning. Deze Nederlandse Technische Afspraak (NTA) is gemaakt om voorbereid te zijn op de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van leef- en werkcomfort, veiligheid, zorg, energie en entertainment.

Internet speelt een steeds belangrijkere rol in het dagelijks leven. Het aantal apparaten in een gezin die in verbinding staat met het internet groeit snel, net als het aantal diensten, die gekoppeld zijn met het internet. Denk daarbij aan brand- en inbraakalarmen en het toenemende gebruik van streaming diensten voor tv, video en muziek zoals Netflix en Spotify. Een goede internetverbinding is hierbij belangrijk. NTA 8055 kan hierbij helpen.

Maar ook de zorgsector zal in de toekomst steeds meer een beroep doen op een goede internetverbinding thuis. Voor patiënten waar thuis zorg verleend wordt, zal het thuis monitoren van patiënten door artsen en het op afstand bieden van zorg steeds meer gebruikelijk worden. Een goede internetverbinding is hierbij cruciaal.

NTA 8055 kan worden gezien als een opleverprotocol dat is ontwikkeld voor het ontwerpen, aanleggen én onderhoud van de infrastructuur (internetinstallatie plus netwerk- en telecommunicatieapparatuur).

Voor de telecom- en installatiebranche is deze NTA een enorme ontwikkeling. De toepassing van de NTA is niet alleen beperkt tot woningen. Het kan als basis gebruikt worden met enkele aanvullingen voor de werkruimten in kantoren en bedrijfsgebouwen, afhankelijk van bouwvormen, omgevingen en bestemmingen.

Op 15 mei zal de toepassing, het nut en de noodzaak en het belang van goed internet in woningen centraal staan. Als speciaal voordeel krijgen deelnemers aan deze sessie de NTA 8055 (verkoopprijs € 50,-) gratis aangeboden namens de organisatie. Let op: de capaciteit is beperkt; er is ruimte voor 50 deelnemers. Per bedrijf zal er 1 exemplaar beschikbaar worden gesteld; bij meerdere bezoekers per bedrijf ontvangt u dus 1 exemplaar.


Bent u verhinderd? Tot 24 uur van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Leden

€ 0

Niet-leden

€ 0

Ontvangst bezoekers

Opening en welkom Maarten van der Boon met aandacht voor nut en noodzaak van de NTA en doelstellingen

NEN – Vlora Rexhepi over de NTA het proces, de waarde de ontwikkeling van NTA naar Norm

KPN en ZIGGO over de netwerkoperator en de technische kant van WIFI, interferentie

VitaValley – De Nierstiching: het zorg-perspectief en het belang van goed internet

ZK Achmea – welk belang hecht een verzekeraar aan een goed ingericht gebouw?

Pauze

De praktische toepassing door een technisch dienstverlener / installateur; Erwin Roks, Comfort Installateur, zal ingaan op de dagelijkse praktijk

De praktische toepassing vanuit het gespecialiseerde retailbedrijf met aandacht voor entertainment en smart home maar ook kijkend naar veiligheid en bediening op afstand

Discussie o.l.v. Maarten van der Boon en afsluiting

Rondleiding door het KPN Service Quality Centrum

Afsluitende borrel

De bijeenkomst wordt gehouden bij het KPN Service Quality Center in Hilversum alwaar ook een rondleiding op het programma staat. Dit programma wordt u aangeboden door de deelnemers in de NTA: Nen, Kpn, Ziggo, Kien, VitaValley en Techniek Nederland.

Locatie

KPN Service Quality Center

Adres

Witte Kruislaan 47
1217 AM HILVERSUM

Datum en tijdstip

2019-05-15T13:00:00
2019-05-15T18:00:00
2019-05-15T13:00:00 2019-05-15T13:00:00 Nederland 2019-02-13T08:00:00 2019-05-14T12:00:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

079 325 06 55 | E-MAIL