Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Informatiesessie ‘Verduurzaming particuliere woningen’

show

Op donderdag 10 december houden Bouwend Nederland en Techniek Nederland tijdens een ontbijtsessie de aftrap van een serie van informatiesessies ‘Verduurzaming particuliere woningen’ die verdeeld over het jaar 2020 plaats gaan vinden. Wij nodigen u uit om bij de ontbijtsessie aanwezig te zijn.

Vanuit het Zeeuws Klimaatakkoord is het verduurzamen van de particuliere woningvoorraad één van de grootste uitdagingen. Om hier handen en voeten aan te geven, is onder andere het Platform Energiek Zeeland ontwikkeld, waar op een laagdrempelige manier particulieren informatie kunnen vinden over maatregelen die ze kunnen treffen om de eigen woning zo (kosten-)efficiënt mogelijk te verduurzamen.  Via dit platform kunnen particulieren meteen offertes opvragen voor de uitvoering van deze maatregelen bij aangesloten uitvoeringspartners.

Bouw- en installatiebedrijven kunnen zich aansluiten bij dit platform als uitvoeringspartner. Voor  Bouwend Nederland en Techniek Nederland zijn middelen beschikbaar gesteld door de provincie Zeeland en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) om informatiesessies te organiseren. In deze sessies kunt u uw kennis over duurzame maatregelen laten bijspijkeren. Op 10 december willen wij u graag informeren over de opzet van het platform en de inhoud van de informatiesessies.

Locatiewijziging

Hotel & Brasserie Katoen
Bleekveld 9
4461 DD  GOES

Organisatie van deze informatiesessies is mogelijk gemaakt door:

Bent u verhinderd?
Tot twee dagen tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Leden

€ 0,00

Niet-leden

€ 0,00

07:15 - 07:30 uur
Ontvangst met ontbijt
07:30 - 08:00 uur
Welkom en aftrap door Martijn van Sabben van Bouwend Zeeland
08:00 - 08:30 uur
Informatie: Uitrol Verduurzaming in Zeeland, voor bouwers en installateurs
08:30 - 09:00 uur
Toelichting op de komende informatiesessies door Eef Smits van Techniek Nederland
09:00 uur
Einde programma

Locatie

Hotel & Brasserie Katoen

Adres

Bleekveld 9
4461 DD GOES

Datum en tijdstip

2019-12-10T07:15:00
2019-12-10T09:00:00
2019-12-10T07:15:00 2019-12-10T07:15:00 Nederland 2019-11-25T08:00:00 2019-12-08T17:00:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

079 325 07 90 | E-MAIL