Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Online vragenuurtje SCIOS / IBER

show

Op maandag 20 maart van 19.00 – 20.00 uur organiseert de Vakcommissie Beheer, Onderhoud en Inspectie (BOI) een online vragenuurtje over SCIOS / IBER. Je bent van harte welkom hier gratis aan deel te nemen.  

Meld je aan om gratis deel te nemen, daarna ontvang je een bevestiging en de link van de MS-Teams meeting.


We vertellen meer over de ontwikkelingen op het gebied van SCIOS en IBER, met de focus op Scope 8 EBI en wensen voor de IBER regeling. Het vragenuurtje biedt je de mogelijkheid om in gesprek te gaan over dit onderwerp en je vragen te stellen.

 


Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

€ nvt

Niet-leden

€ nvt

Online vragenuurtje 19.00 – 20.00 uur   

Locatie

Webinar

Adres

Online

Datum en tijdstip

2023-03-20T19:00:00
2023-03-20T20:00:00
2023-03-20T19:00:00 2023-03-20T19:00:00
secondary
Susanne Klinge 04 240x240

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL