Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Online ledenvergadering Beheer, Onderhoud en Inspectie

show

De vakcommissie Beheer, Onderhoud en Inspectie (BOI) nodigt u uit voor een online ledenbijeenkomst op 2 februari van 15.00 tot 16.30 uur.

Op de agenda staan de volgende onderwerpen:

  • Resultaten van de ledenenquête BOI door Michael Waltman.
  • Eerste hulp bij Installatieverantwoordelijkheid: kan ik mijn opdrachtgever helpen met de invulling van deze rol?– presentatie handreiking door Remco Floor.
  • Het onderhoud van de toekomst – wat komt er kijken bij Duurzaam beheer en onderhoud? Door Tom van Briemen.
  • Ontwikkelingen SCIOS en IBER – focus op Scope 8 EBI en wensen voor de IBER erkenningsregeling. Hierbij vragen wij uw mening te geven door Jay Smeekens.

 

U bent van harte welkom! Meld u snel aan, dan ontvangt u een bevestiging en de link van de MS-teams meeting.


Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

Niet-leden

15.00 - 16.30 uur online

Locatie

Online

Adres


Datum en tijdstip

2023-02-02T15:00:00
2023-02-02T16:30:00
2023-02-02T15:00:00 2023-02-02T15:00:00
secondary
Susanne Klinge 04 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL