Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Online HR-Masterclass

online HR-Masterclass
show

In de vierde industriële revolutie gaan veranderingen sneller dan ooit: robotisering, internet of things en artificiële intelligentie hebben een enorme impact op onze organisaties. Medewerkers zijn bang dat robots hun werk inpikken en werkgevers zijn bang dat hun businessmodel achterhaald wordt. Hiermee staat De HR-discipline voor belangrijke uitdagingen: hoe zorgen we ervoor dat we vanuit onze expertise een impactvolle bijdrage hebben op weg naar dienend leiderschap, zelforganisatie, slimmer werken en co-creatie. En wat betekent dit voor onze eigen rol als HR-professional  en HR-afdelingen?

 

Speciaal voor de HR-professional organiseert Techniek Nederland samen met Wij Techniek de Online HR-Masterclass: de rol van HR in de vierde industriële revolutie. Neem kennis van nieuwe inzichten en ontwikkelingen en beoordeel welke impact deze hebben op uw organisatie en de HR-discipline.

Dit online event wordt een netwerkevent met veel ruimte voor uitwisseling tussen de deelnemers.

Programma

10.30 tot 12.30 uur
Ochtendprogramma met prof. Henk Volberda en Willemijn Boskma over de rol van HR in de vierde industriële revolutie.

13.00 tot 14.00 uur
Workshop ‘Agile projecten prioriteren’, onder leiding van Willemijn Boskma
De druk op de HR afdelingen en medewerkers is groot. Alles moet gisteren gebeuren; van administratie tot beleid tot veranderprojecten. Hoe bied je het hoofd aan deze druk? Hoe breng je focus in je praktijk? In deze workshop introduceert  Willemijn drie methoden om op een agile manier projecten te prioriteren.

14.15 tot 15.15 uur
Workshop ‘Een project starten vanuit de agile mindset, hoe doe je dat?’, onder leiding van Willemijn Boskma
Agile als mindset kan heel intuïtief voelen. Een project starten vanuit de mindset (of methode), kan soms gek aanvoelen. Je verandert een manier van denken & doen, en dat vergt nogal wat van je. Daarom staan we in deze workshop stil bij het starten van een project vanuit de agile mindset. Waar moet je aan denken? En in welke vorm giet je de start?

Workshop drie: de retrospective-wandeling
Deze workshop organiseer je zelf op het moment dat het jou en een van de andere deelnemers uitkomt. Jullie worden gekoppeld op basis van postcode en bepalen als tweetal waar en wanneer jullie gaan wandelen. Wij geven een aantal mogelijke gespreksthema’s mee. Op een later moment worden de bevindingen plenair teruggekoppeld in een online bijeenkomst (datum later te plannen). 

Aanmelden voor deze workshop kan vooraf maar ook op 11 juni zelf.


Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

Niet-leden

10:30 - 12:30 uur
Ochtendprogramma
12:30 - 13:00 uur
Pauze
13:00 - 14:00 uur
Workshop ‘Agile projecten prioriteren’
14:15 - 15:15 uur
Workshop ‘Een pproject starten vanuit de agile mindset, hoe doe je dat?’,
15:15 uur
Einde

Locatie

Online event

Adres


Datum en tijdstip

2021-06-11T10:30:00
2021-06-11T15:15:00
2021-06-11T10:30:00 2021-06-11T10:30:00
secondary
Susanne Klinge 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL