Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Monteurswebinar Verbindingen in de koudetechniek

show

NVKL, Techniek Nederland en Wij Techniek bieden ook dit najaar voor de monteurs een verfrissende, innovatieve en uitdagende reeks van webinars aan. Lekker een uur lang interactief bezig zijn, door gebruik van filmpjes en vragen over techniek uit de dagelijkse praktijk, nu en in de toekomst. De markt ontwikkelt zich snel, waarbij steeds meer nieuwe technieken worden toegepast. Het vakmanschap van medewerkers is daarbij cruciaal, dus zorg dat uw monteurs bijblijven. Dit speelt ook een belangrijke rol in personeelsbehoud!

Gemist? Kijk het webinar hier terug.

Verbindingen in de Koudetechniek

In de online studio van Opleidingscentrum GO˚ neemt Roelof Robbertsen jullie graag mee in de verbindingen die gangbaar zijn in de koudetechniek. De do’s en don'ts van optrompverbindingen, knelverbindingen, flareverbindingen en zilversoldering worden uitgebreid toegelicht. Ben jij nieuwsgierig hoe wij de verbindingen en de daarbij behorende koudemiddelen zien in de toekomst? Schrijf je dan snel in en gebruik de opgedane kennis dezelfde dag nog!

Monteurs kunnen het webinar thuis volgen via hun telefoon, laptop of op kantoor, bijvoorbeeld met een paar collega’s in de kantine; hou wel de maatregelen van het RIVM in acht. Zijn uw medewerkers na afloop van de webinars enthousiast geworden? En willen ze zich nog verder ontwikkelen? Laat ze dan meedoen met de gratis workshop Sterk in je Werk, georganiseerd door Wij Techniek. Deelnemers uit de branche gaan dan actief aan de slag met hun eigen ontwikkeling en doen inspiratie op. De workshops worden zowel online als op locatie gegeven en zijn toegespitst op elke levensfase. Na deelname aan deze workshop kan uw werknemer een waardebon van 500,- euro aanvragen die direct ingezet kan worden voor scholing. Ook heeft uw werknemer na deelname recht op twee gesprekken met een ontwikkelcoach.

Leden

Niet-leden

Start 15:30 uur

Locatie

Online

Adres


Datum en tijdstip

2021-12-08T15:30:00
2021-12-08T17:00:00
2021-12-08T15:30:00 2021-12-08T15:30:00 2021-10-04T08:30:00 2021-12-08T15:00:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL