Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Monteurswebinar Sanitaire technieken

show

NVKL, Techniek Nederland en Wij Techniek bieden ook dit najaar voor de monteurs een verfrissende, innovatieve en uitdagende reeks van webinars aan. Lekker een uur lang interactief bezig zijn, door gebruik van filmpjes en vragen over techniek uit de dagelijkse praktijk, nu en in de toekomst.

Webinar gemist? Klik hier om terug te kijken.

logos

Een installateur moet steeds beter aantonen dat de gerealiseerde installatie aan de eisen voldoet. Vanuit kwaliteitsborging erkenning of certificering) en zeker ook bij de invoering van de Wet Kwaliteitsborging voor de Bouw op 1 januari 2023. Als monteur moet je een beproevingsrapport gaan invullen. Techniek Nederland heeft deze opgesteld voor de beproeving van de leidingwaterinstallatie en voorde gebouwriolering. In dit webinar worden deze beproevingsrapporten doorgelopen en belangrijke aspecten besproken. Hierin komen ook metingen voor, bijvoorbeeld temperatuur en volumestroom. De beproeving van de dichtheid van de leidingwaterinstallatie is hier ook een onderdeel van. Met het ingevulde beproevingsrapport kun je laten zien dat je een installatie hebt aangelegd welke aan de gestelde eisen voldoet.

Leden

Niet-leden

22 november 2022

15.30 - 17.00 uur

Locatie

Online

Adres


Datum en tijdstip

2022-11-23T15:30:00
2022-11-23T17:00:00
2022-11-23T15:30:00 2022-11-23T15:30:00 2022-07-26T08:30:00 2022-11-23T15:30:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL