Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Monteurswebinar Koudetechnieken

show

NVKL, Techniek Nederland en Wij Techniek bieden ook dit najaar voor de monteurs een verfrissende, innovatieve en uitdagende reeks van webinars aan. Lekker een uur lang interactief bezig zijn, door gebruik van filmpjes en vragen over techniek uit de dagelijkse praktijk, nu en in de toekomst.

Webinar gemist? Klik hier om terug te kijken.

 

 

 

 

logos

koudetechniek ‘Veilig werken met brandbare koudemiddelen’
In airco’s en warmtepompen wordt steeds vaker gewerkt met brandbare koudemiddelen, zoals bijvoorbeeld propaan (R290). Het gebruik van brandbare koudemiddelen brengt naast kansen ook risico’s met zich mee. In dit webinar lichten wij aan de hand van de regelgeving toe hoe dat zit bij het werken met brandbare koudemiddelen. Met een aantal praktijkvoorbeelden maken we duidelijk en herkenbaar hoe je veilig kunt werken met brandbare koudemiddelen en gevaarlijke situaties kunt voorkomen. Daarnaast informeren wij je graag over de benodigde certificering bij het werken met brandbare koudemiddelen.

Leden

Niet-leden

16 november 2022

15.30 - 17.00 uur

Locatie

Online

Adres


Datum en tijdstip

2022-11-16T15:30:00
2022-11-16T17:00:00
2022-11-16T15:30:00 2022-11-16T15:30:00 2022-07-26T08:30:00 2022-11-16T15:30:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL