Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Monteurswebinar Elektrotechniek

show

Tijden veranderen en de NVKL,Techniek Nederland en Wij Techniek hebben de handen ineengeslagen om voor de monteurs een verfrissend, innovatief en uitdagende reeks van webinars neer te zetten. Nee, niet een uur lang kijken maar interactief bezig zijn, door gebruik van filmpjes en vragen met technieken die een rol spelen in de energietransitie, nu en in de toekomst. Steeds meer bedrijven maken zich nieuwe technieken eigen, het vakmanschap van medewerkers is daarbij cruciaal, zorg dus dat uw monteurs bijblijven!

 

Monteurs kunnen de webinars volgen via hun telefoon thuis, laptop of bijvoorbeeld met een paar collega’s in de kantine, hou wel de maatregelen van het RIVM in acht. We starten elk webinar om 15.30 uur. Na het volgen zijn uw medewerkers wellicht zo enthousiast dat ze zich verder willen bekwamen in de materie. Wij Techniek stelt een voucher beschikbaar waarmee monteurs een flinke korting (soms zelfs gratis) kunnen krijgen op een stukje bijscholing. Hoe ze deze kunnen aanvragen krijgen ze tijdens het webinar te horen. Inschrijven kan via onderstaande links.

 

2 december - webinar Elektrotechniek


We nemen u mee langs nieuwe en vernieuwde onderwerpen van de NEN1010 die uitkomt in oktober 2020. Aan de hand van een plaatje bij een praatje laten we zien hoe lastig, eenvoudige elektrotechnische situaties kunnen zijn als je kennis rondom NEN3140 en NEN1010 is weggezakt. Ervaren trainers en praktijkmensen zullen met boeiende multimediavoorbeelden zorgen dat u weer weet of het tijd is voor een training of een opleiding. Binnen het vak elektrotechniek gaat het niet alleen om regels en normen maar veel meer om kennis en inzicht zodat het weer FUN is om werk voor te bereiden en uit te voeren. De huidige energietransitie laat al zien dat elektrotechniek de sleutel vormt tot elke oplossing in de energievoorziening van 2030 en verder! Heeft u al een opleidingsplan gemaakt voor uzelf? Weet u waar de schoen wringt? Weet u al waar u in uitblinkt? Laat u op 2 december inspireren, dan kunnen wij u ook daarna blijven ondersteunen.

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 2 december, heeft u het gemist, dan kunt u het alsnog bekijken via deze link.

Leden

Niet-leden

15:30 uur
Start
17:00 uur
Einde

Locatie

company webcast

Adres


Datum en tijdstip

2020-12-02T15:30:00
2020-12-02T17:00:00
2020-12-02T15:30:00 2020-12-02T15:30:00 2020-11-01T08:00:00 2020-12-01T17:00:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

088 5432 790 | E-MAIL