Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Ledenvergadering Smart Infra en opening Trainings- & Innovatielab

Opleiding-infra-1600x900
show

De Vakgroep Smart Infratechniek van Techniek Nederland organiseert voor al haar leden een vergadering met als thema ‘Professionalisering van het vakgebied Smart Infratechniek’. We sluiten de middag af met de feestelijke opening van het Trainings- & Innovatielab van de ASTRIN Smart Infra Academy en een netwerkborrel.

Tijdens de ledenbijeenkomst staat de vraag centraal: hoe kan onze sector de komende jaren voldoende en geschikte medewerkers verkrijgen en behouden? We benaderen dit vraagstuk vanuit diverse kanten en gaan in gesprek over de problemen en oplossingen.

Vorig jaar mocht de ASTRIN Smart Infra Academy de InfraTech Innovatieprijs ontvangen voor meest vernieuwende samenwerking. Dat was al een mooie waardering, maar de echte beloning en kroon op het werk, is toch wel om dit gloednieuwe Training- & Innovatielab te mogen openen. Het Training- & Innovatielab inmiddels in gebruik genomen. Een groot deel van de praktijkopstellingen zijn ook al ingericht en de eerste deelnemers en de cursisten zijn enthousiast over de praktijklessen.

Komende tijd bouwen we nog door aan de faciliteiten zodat cursisten aan de slag kunnen met het ontwerpen, bouwen en installeren van smart infra opstellingen. We simuleren ook allerlei storingssituaties, zodat je ook in de ingewikkelde praktijksituaties wordt getraind. Bedrijven kunnen de ruimte gebruiken voor het uittesten van hun innovaties en het ontvangen van klanten voor demonstraties en dergelijke.

Bent u verhinderd?
Tot 24 uur van tevoren is kosteloos afmelden mogelijk. In alle andere gevallen brengen wij u 25,00 euro onkosten in rekening. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Leden

Niet-leden

 • 12:30 - 13:00 uurInloop
 • 13:00 - 15:00 uurLedenvergadering
  - Vakcommissie Smart Infratechniek, stand van zaken (Berry Krouwel)
  - Vakmanschap en arbeidsmarkt (Judith van Heeswijk, Techniek Nederland)
  - Vakopleidingen Smart Infra technici (Thomas van Doorenmalen, Koning Willem I College)
 • 15:00 - 15:30 uurPauze en aansluiting deelnemers vervolg programma
 • 15:30 - 16:15 uurWelkomstwoord en presentatie ASTRIN Smart Infra Academy (Gertjan Eg, ASTRIN Smart City Academy)
  - Formele opening van het lab
 • 16:15 - 16:45 uurRondleiding en demo’s van de verschillende praktijkopstellingen
 • 16:45 - 18:00 uurNetwerkborrel

Locatie

ASTRIN Smart Infra Academy – Trainings- & Innovatielab

Adres

Amerikastraat 7-11
5232 BE 'S-HERTOGENBOSCH

Datum en tijdstip

2022-04-13T12:30:00
2022-04-13T18:00:00
2022-04-13T12:30:00 2022-04-13T12:30:00 Nederland 2022-02-22T08:30:00 2022-04-12T12:30:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL