Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Ledenvergadering Beveiliging

show

Graag nodigen wij u uit voor de ledenvergadering Beveiliging. Tokdems de ledenvergadering weer een breed scala aan interessante onderwerpen voor u.

Gastspreker voor deze ledenvergadering is John van den Heuvel. Hij behoeft natuurlijk geen introductie. Als misdaadverslaggever van De Telegraaf en bij RTL geniet hij landelijke bekendheid. Zo ontmaskerde hij onder andere Desi Bouterse en is hij goed op de hoogte van de nationale - en internationale drugsmaffia. Hij zal tijdens de ledenvergadering stilstaan bij de laatste ontwikkelingen binnen het criminele circuit.

De versie 4.0 van de regeling voor Brand Meld Installaties (BMI) is recentelijk herzien en ligt momenteel bij de Raad van Accreditatie.  Voor u is het natuurlijk van belang om te weten wat de verschillen met de voorgaande regeling(en) zijn, welke specifieke eisen er worden gesteld en hoe dit kostentechnisch uitpakt. Allemaal vragen  waar Willem van Oppen namens het CCV nader op in zal gaan.

De nieuwe VRKI heeft enige tijd geleden het licht gezien. Voldoet deze nieuwe risicoklasse indeling of heeft u suggesties ter verbetering?
In een open gedachtewisseling zullen de eerste ervaringen en tips worden uitgewisseld.

Kortom allerlei ingrediënten voor een ledenbijeenkomst met meerwaarde.


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Valerie Stubbe, E v.stubbe@technieknederland.nl of T 079 325 06 55.

Leden

Niet-leden

15:00 - 15:05 uur
Opening en woord van welkom
Fred van Poelgeest, voorzitter vakgroep Beveiliging
15:05 - 15:15 uur
Ingekomen stukken en mededelingen
a. Techniek Nederland
b. Ontwikkeling van het vakpaspoort
15:15 - 15:55 uur
BMI 2019 – Willem van Oppen (namens het CCV)
De heer van Oppen zal ingaan op de nieuwe regeling van het CCV voor Brand Meld Installaties BMI
15:55 - 16:10 uur
VRKI 2.0 – een open discussie
Van gedachten zal worden gewisseld over de eerste ervaringen
met de nieuwe VRKI (2.0)
16:10 - 17:00 uur
Gastspreker John van den Heuvel
17:00 - 17:30 uur
Sluiting
Na afloop van de bijeenkomst zal u onder het genot van een hapje en een drankje de mogelijkheid worden geboden om de onderlinge contacten verder aan te halen.

Locatie

Van der Valk Hotel Vianen

Adres

Prins Bernhardstraat 75
4132 XE VIANEN UT

Datum en tijdstip

2018-12-13T15:00:00
2018-12-13T17:30:00
2018-12-13T15:00:00 2018-12-13T15:00:00 Nederland 2018-11-21T08:00:00 2018-12-12T17:00:00