Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Ledenuitstapje regio Zuid-West

show

Ervaar wat je nog nooit hebt meegemaakt! We nodigen je uit om in Rotterdam op donderdag 8 december mee te gaan en op hoge snelheid over het water te varen, jezelf onder te dompelen in een 3D-experience van de Oude Hollandse Meesters in Remastered en de dag af te sluiten met een BBQ op Ome Aad's Borrelboot. Ben jij er klaar voor?

 

RIB Experience
Dit wil je zien! Tankers, platformen en immense schepen. Vaar met ons mee over de Beneluxtunnel zo de Wiltonhaven in, waar er altijd een groot project bezig is. Terwijl jij je ogen uitkijkt vertelt de schipper jou alle ins en outs over de locaties, verschillende schepen en platformen die jullie tegenkomen. Onderweg terug mogen we natuurlijk alle parels van Rotterdam zelf ook niet overslaan! Maak een foto onder de neus van de SS Rotterdam en zwaai naar alle mensen aan de kade bij Hotel New York. Als het laatste rondje is gemaakt varen we rustig terug via de sfeervolle oude stadshavens. Echt een tocht die je niet had willen missen.

Remastered
De oude Hollandse Meesters bewerkt door de nieuwe Hollandse Meesters. De beste Nederlandse digitale studio’s hebben een nieuwe wereld gecreëerd. Een wereld waarin je wordt meegenomen in een optocht van de wonderbaarlijke figuren van Jeroen Bosch, waarin je wordt ondergedompeld in de kleurrijke taferelen van Van Gogh en waarin je kunt dansen op de beat van Mondriaans “Victory Boogie Woogie”. In deze unieke 60 minuten durende experience kun je ook wandelen door een waterval, je eigen UFO laten vliegen op een gigantisch LED-scherm, interacteren met scholen vissen en varen door de wolken.

Ome Aad's Borrelboot
Ome Aad neemt ons mee op zijn Borrelboot door de havens en de mooie stad Rotterdam. Een boot uit 1898, het jaar dat de gouden koets is gebouwd. Ooit gebruikt als passagiersschip tussen de Zuid Hollandse eilanden, daarna gebruikt als sportvis schip op de Oosterschelde en via Hellevoetsluis als rondvaartboot in Rotterdam beland als de gezelligste Borrelboot van de Wereld.  Geniet van lekkere drankjes en een heerlijk BBQ arrangement.

Locatie en bereikbaarheid:

De locaties bevinden zich allemaal op loopafstand van elkaar. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage Erasmusbrug.

Leden

Niet-leden

  • 14:15 - 14:45 uurontvangst in Remastered, Willemsplein 79 Rotterdam (onder de Erasmusbrug)
  • 14:45 - 15:45 uurRemastered Experience / Rib Experience (groep wordt opgedeeld)
  • 15:45 - 16:15 uurwisseling van de groep
  • 16:15 - 17:15 uurRemastered Experience / Rib Experience (groep wordt opgedeeld)
  • 17:30 - 20:00 uurBBQ of Ome Aad’s Borrelboot

Locatie

Remastered

Adres

Willemsplein 79
3016 DR ROTTERDAM

Datum en tijdstip

2022-12-08T14:15:00
2022-12-08T20:00:00
2022-12-08T14:15:00 2022-12-08T14:15:00 Nederland 2022-10-11T08:30:00 2022-12-07T12:30:00
secondary
Valerie Stubbe 02 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL