Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Ledenbijeenkomst: VKD en VSE slaan handen ineen voor klimaatinstallateur van de toekomst

show

Techniek Nederland nodigt je uit voor een ledenbijeenkomst over klimaattechniek. We praten je graag bij over het plan (hybride) warmtepompen én de rol van de klimaatinstallateur van de toekomst. Deze bijeenkomst staat ook in het teken van het samengaan van de Vakcommissies Klimaat- en Duurzame Techniek (VKD) en Verhuur en Service van Energietoestellen (VSE).

Om onze leden nog beter van dienst te kunnen zijn en gericht te kunnen inspelen op de uitdagingen die de installateur van de toekomst tegenkomt, nemen we je hier graag in mee en vertellen we wat wij voor jou kunnen betekenen. Er is volop gelegenheid voor het uitwisselen van ideeën en het stellen van vragen. Het programma wordt afgesloten met een buffet.


Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

Niet-leden

15:00 - 15:30 uur: inloop  

15:30 - 16:00 uur: voorzitters Martin Hoekstra en Henri Elsen over wat Techniek Nederland voor haar klimaattechnisch leden kan betekenen

16:00 - 17:00 uur: Roy Roessink over het plan (hybride) warmtepompen én de rol van de klimaatinstallateur van de toekomst  

Vanaf 17:00 uur: buffet  

Locatie

Van der Valk Breukelen

Adres

Stationsweg 91
3621 LK BREUKELEN UT

Datum en tijdstip

2023-06-05T15:00:00
2023-06-05T19:00:00
2023-06-05T15:00:00 2023-06-05T15:00:00 Nederland
secondary
Susanne Klinge 04 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL