Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Ledenbijeenkomst vakgroep Beveiliging

Beveiligingsbeambte
show

De Vakcommissie Beveiliging van Techniek Nederland organiseert op woensdag 26 mei 2021 een ledenbijeenkomst. Tijdens deze speciale ledenbijeenkomst willen wij graag uw mening horen over de huidige BORG regeling, zodat we dat kunnen meenemen in onze besluitvorming.

De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor beleidsmakers binnen uw organisatie. We roepen daarom directeuren, ondernemers of bedrijfseigenaren nadrukkelijk op om persoonlijk deel te nemen aan deze online bijeenkomst.

We leven in een tijd van onzekerheden en snelle beslissingen. Toch is het zaak om de stip op de horizon te houden, waar we met onze bedrijven naar toe werken. In onze beveiligingsbranche zijn wij gewend om onze producten en diensten aan de markt aan te bieden volgens bepaalde spelregels. Met name de spelregels die we met elkaar hebben afgesproken inzake de BORG certificering kunnen voor onze branche interessant zijn. Zij zijn van directe invloed op uw bedrijfsvoering, en daarmee uiteindelijk op uw winstgevendheid. Het is dan ook belangrijk dat wij mee kunnen blijven denken én beslissen over de spelregels die we binnen de sector met elkaar afspreken.

Laat uw stem niet verloren gaan en meld u aan

Leden

Niet-leden

10.00-11.30 uur

Online ledenbijeenkomst

Locatie

Online, via MS-Teams

Adres


Datum en tijdstip

2021-05-26T10:00:00
2021-05-26T11:30:00
2021-05-26T10:00:00 2021-05-26T10:00:00 2021-04-21T08:00:00 2021-05-25T17:00:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL