Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Ledenbijeenkomst Smart Infratechniek

Ledenbijeenkomst Smart Infratechniek
show

De vakgroep Smart Infratechniek van Techniek Nederland nodigt u uit voor de ledenbijeenkomst op dinsdag 7 september 2021 van 14:00 tot 18:00 uur. Dit jaar vindt onze ledenvergadering plaats bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Tijdens de bijeenkomst op deze centrale locatie in het land met ruime gratis parkeervoorzieningen vertellen we u meer over de activiteiten vanuit de vakgroep Smart Infratechniek, zijn er interessante gastsprekers en is er volop gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Onderwerpen

 • We blikken kort terug op (bijna) 1 jaar vakgroep Smart Infratechniek en kijken alvast vooruit naar 2022.
 • Wim Willems, wethouder van de gemeente Apeldoorn en tevens voorzitter van de themagroep Smart Cities bij de G40 en stuurgroep Citydeal de slimme stad, neemt ons via een videoboodschap mee in de gemeentelijke visie op slimme steden in Nederland en hoe technisch dienstverleners hierin een rol hebben.  
 • Ruben Ogink, oprichter van Hello New Day en projectleider van CAMINO binnen het netwerk Worldclass Maintenance, geeft een inkijk in hoe we naar 100% voorspelbaar onderhoud komen in de Nederlandse infrastructuur. Door lopende en opstartende innovatie projecten laat hij zien wat er momenteel op dit gebied in ontwikkeling is, en waar onze branche haar voordeel mee kan doen.
 • Werner van Eck, programmamanager Veiligheid GO! bij Heijmans N.V. neemt ons mee in de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB). Een initiatief van enkele grotere bouwbedrijven en opdrachtgevers met als doel het aantal ongevallen te verlagen met een focus op veiligheidscultuur. Wat is het precies voor initiatief, hoe pakt men dit aan en welke gevolgen heeft het voor de techniekbranche als opdrachtgevers nieuwe eisen gaan stellen?
 • Onder het genot van een hapje en drankje kunt u de contacten aanhalen of uw netwerk uitbreiden tijdens de afsluitende netwerkborrel.

 

Mis het niet! Meld u vandaag nog aan via de aanmeldbutton op deze pagina.

Bent u verhinderd?
Tot 48 uur van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In alle andere gevallen brengen wij u 50 euro onkosten in rekening. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Leden

Niet-leden

 • 14:00 - 14:30 uurInloop
 • 14:30 - 14:45 uurKick-off en welkom door dagvoorzitter - Berry Krouwel
 • 14:45 - 15:15 uurVoortgang vakgroep Smart Infratechniek - Gertjan Eg en Michel Wijbrands
 • 15:15 - 16:00 uurNaar 100% voorspelbaar onderhoud van de NL infrastructuur - Ruben Ogink
  - Toelichting Fieldlab CAMINO
  - Resultaten uit enkele proeftuinen en kansen voor technisch dienstverleners
 • 16:00 - 16:15 uurPauze
 • 16:15 - 17:00 uurCovernance Code Veiligheid in de Bouw (Heijmans) - Werner van Eck
  - Toelichting GCVB
  - Informeren activiteiten en gevolgen voor branche
 • 17:00 - 18:00 uurNetwerkborrel

Locatie

Kontakt der Kontinenten

Adres

Amersfoortsestraat 20
3769 AS SOESTERBERG

Datum en tijdstip

2021-09-07T14:00:00
2021-09-07T18:00:00
2021-09-07T14:00:00 2021-09-07T14:00:00 Nederland 2021-07-20T09:00:00 2021-09-06T17:00:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL