Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Learning Communities Sociale Innovatie

Communities-829617412-1600
show

Wendbaar en succesvol ondernemen? Doe mee aan learning communities Sociale Innovatie.

Energietransitie, circulaire economie, verstedelijking, vergrijzing, mobiliteit, werken op afstand, digitalisering. Het aandeel van slimme techniek speelt een groeiende rol in het welzijn en duurzaam succes van ons land. Het aandeel van onze sector wordt groter en daarmee het belang van sterke, toekomstbestendige leden. Innovatie geldt als een cruciale factor om de succeskansen van bedrijven te bevorderen. Technologische innovatie is daarbij slechts één aspect. Wendbare en toekomstsuccesvolle bedrijven staan vooral bekend om de kracht van hun sociale innovatie.

In 2019/2020 deden wij onze eerste ervaring op met learning communities Sociale Innovatie. Eén van de conclusies was dat er in onze branche behoefte is om de kennis en ervaring over hoe we dat in de praktijk doen, met elkaar te blijven delen. Daarom zetten we ze dit jaar voort.

 

De kracht van leren van elkaar

Elke learning community komt in ieder geval vier keer bij elkaar met als doel kennis en ervaringen te delen, elkaar te inspireren en inzicht te krijgen in werkbare en in de praktijk getoetste sociale innovaties. Samen met de andere deelnemers bepaalt u welke onderwerpen u graag aan bod ziet komen. Thema’s die binnen uw bedrijf relevant zijn op gebied van wendbaar organiseren, toekomstgericht leiderschap of ontwikkelgericht werken bijvoorbeeld. U krijgt professionele begeleiding van een HR-specialist op dit gebied. En tijdens iedere bijeenkomst staat een specifiek aspect van sociale innovatie in de installatietechniek centraal. Elke deelnemer bereidt zich hierop voor en deelt kennis en ervaringen vanuit de eigen situatie. Ook bevat iedere bijeenkomst een kennis- of inspiratie-element.

Voor wie?

Iedereen die werkzaam is in de technische installatiebranche met een actieve/verantwoordelijke rol binnen de organisatie op het gebied van het ontwikkelen/realiseren van sociale innovatie. Denk aan een (HR-)directeur, HR-adviseur, -manager of -specialist.

 

Wat levert het op?

Tijdens de inspirerende sessies leert u van elkaar. Bent u meer bereid te delen dan heeft u meer rendement van de bijeenkomsten.

 

Data

29 juni, 21 september, 16 november en 25 januari 2022


Kosten

Techniek Nederland biedt de learning communities Sociale Innovatie kosteloos aan.

 

Verhinderd

Bent u verhinderd? Tot 48 uur van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. Meldt u zich later af, dan brengen wij u 50 euro onkosten in rekening.

 

COVID-19

Om de learning communities op een veilig manier te kunnen uitvoeren is een protocol opgesteld in lijn met de anderhalvemeter-samenleving. Waarbij uitgegaan wordt van een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de cursist, locatie en derden om gestelde veiligheidsvoorschriften en hygiënevoorschriften na te leven. Het protocol behelst afspraken conform het RIVM, om de veiligheid van de deelnemers, trainers en derden te waarborgen.

Leden

€ --

Niet-leden

€ --

13:00 - 13:30 uur
Inloop met koffie en thee
13:30 - 15:00 uur
Start programma
15:00 - 15:15 uur
Pauze
15:15 - 17:00 uur
Voorzetting programma
17:00 uur
Einde programma

Locatie

Van der Valk Eindhoven

Adres

Aalsterweg 322
5644 RL EINDHOVEN

Datum en tijdstip

2021-06-29T13:30:00
2021-06-29T17:00:00
2021-06-29T13:30:00 2021-06-29T13:30:00 Nederland 2021-05-03T09:00:00 2021-06-28T09:00:00
secondary
Susanne Klinge 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL