Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Kennissessie Beveiliging: hoe zit het met de cyberweerbaarheid van uw installaties?

Laptop-cyber-1322517295-1600x900
show

De vakcommissie Beveiliging van Techniek Nederland nodigt u uit voor een inspirerende kennissessie met als onderwerp: hoe zit het met de cyberweerbaarheid van uw installaties? De kennissessie vindt plaats op woensdag 12 april 2023 tijdens het FireSafety & Security Event in Den Bosch. U kunt dus de vakbeurs én de interessante kennissessie met een netwerkborrel combineren.

Cyberspecialist Marcel Jutte van Hudson Cybertec neemt ons deze middag mee in de wereld van cyberweerbaarheid. Cyberincidenten hebben grote gevolgen voor alle spelers binnen de keten. Cybercriminaliteit bij één bedrijf heeft grote impact voor de eigen onderneming, maar ook voor alle ketenpartners. Zorgen dat de cyberweerbaarheid van installaties op orde is, vraagt om een hechte samenwerking in de gehele keten.

Een goede digitale weerbaarheid is van groot belang. Niet alleen in informatie verwerkende processen, maar ook bij meet- en regelsystemen die voor de aansturing van industriële processen of gebouwbeheersystemen worden gebruikt. Deze systemen, Industrial Automation and Control Systems (IACS) bevinden zich in het Operationele Technologie (OT) domein. De verschillen tussen IT en OT komen allemaal aan de orde tijdens de kennissessie. Ook vertellen we wat er voor nieuwe regelgeving in het kader van netwerk- en informatiebeveiliging op ons afkomt.

 

U kunt tevens het FireSafety & Security Event op 12 en 13 april in de Brabanthallen bezoeken, vraag uw gratis ticket aan via https://fssevents.nl. Let op: u moet zich apart aanmelden voor toegang tot de vakbeurs!


Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

€ --

Niet-leden

€ --

13.00 – 13.30 uur: Inloop

13.30 – 14.30 uur: Presentatie door Cyberspecialist Marcel Jutte van Hudson Cybertec

14.30 – 17.00 uur: gelegenheid tot bezoek beursvloer

17.00 uur: netwerkborrel met een hapje en drankje, waar u ook de leden van de vakcommissie Beveiliging kunt ontmoeten

 

Locatie

FireSafety & Security Event (Brabanthallen)

Adres

Diezekade 2
5222 AK Den Bosch

Datum en tijdstip

2023-04-12T13:00:00
2023-04-12T17:00:00
2023-04-12T13:00:00 2023-04-12T13:00:00 Nederland
secondary
Susanne Klinge 04 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL