Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

'Innoveren kun je leren.' Komt u ook?

Bijeenkomst-1600x900
show

De energietransitie, toenemende digitalisering en de snelle ontwikkelingen van nieuwe technieken vergt nieuwe kennis en vaardigheden van onze branche. Dit voorjaar worden op verschillende plekken in het land bijeenkomsten georganiseerd met het thema 'Innoveren kun je leren'. Deze kennisdelingsbijeenkomsten zijn een jaarlijks terugkerend initiatief van OTIB en Techniek Nederland met als doel (toekomstige) vakmensen goed voor te bereiden op toekomstige uitdagingen.

'Innoveren kun je leren' bestaat uit een informatief en inspirerend programma met boeiende sprekers en innovatieve bedrijven. De bijeenkomst duurt van 12.00 tot 18.00 uur.

Leden

Niet-leden

Benieuwd naar wat u allemaal kunt verwachten? Bekijk hier het volledige programma

Locatie

Conference Center HighTech Campus

Adres

High Tech Campus 1
Eindhoven

Datum en tijdstip

2019-04-16T12:00:00
2019-04-16T18:00:00
2019-04-16T12:00:00 2019-04-16T12:00:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

079 325 06 55 | E-MAIL