Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

EMVI

show

Bent u, of is uw organisatie vaak aan het worstelen met het schrijven van een EMVI-plan? Hoe overtuigt u uw klant dat u de beste oplossing hebt? En hoe vertelt u dat u de beste partij voor ze bent om de opdracht uit te voeren?

Tenders vragen steeds vaker om een integrale benadering, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en innovatie een belangrijke sleutel vormen tot succes. De installatiebranche heeft veel kennis in huis als het om installatietechniek, innovatie en projectmanagement. Maar schrijven van complexe (project)plannen blijkt vaak een andere tak van sport.

Het vraagt om een combinatie van kennis, commerciële skills, schrijfvaardigheid, ervaring, marktinzichten en specifieke branchekennis om te komen tot het beste antwoord op de vraag van de van de aanbesteder én de meest onderscheidende meerwaarde voor de opdracht.

Techniek Nederland verzorgt in samenwerking met TenderBuilders de cursus “Hoe schrijf ik een goed EMVI-plan?”.

In deze cursus behandelen we onder andere:

  • Voldoen aan, omgang met en beïnvloeding van gestelde gunningscriteria;
  • Scherp krijgen van je winstrategie en onderscheidend vermogen;
  • Procesaanpak en structuur voor het schrijven van een EMVI-plan;
  • Schrijftips voor het schrijven van een EMVI-plan.

De cursus wordt gegeven door Joop Paagman van TenderBuilders. Joop heeft als Tender- en EMVI-professional ruim 12 jaar ervaring, technische expertise en marktkennis opgebouwd en is gespecialiseerd in het coördineren en schrijven van EMVI-plannen voor de bouw, infra en installatietechniek.


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

€ 225,-

Niet-leden

€ nvt

  • 08:30 - 09:00 uurInloop koffie/thee
  • 09:00 - 13:00 uurStart programma
  • 13:00 - 13:30 uurLunch

Locatie

De Hall (gebouw Intechnium)

Adres

Korenmolenlaan 4
3447 GG WOERDEN

Datum en tijdstip

2020-09-11T09:00:00
2020-09-11T13:00:00
2020-09-11T09:00:00 2020-09-11T09:00:00 Nederland 2020-02-03T09:00:00 2020-09-10T09:00:00
secondary
Susanne Klinge 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 5432 790 | E-MAIL