Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Cybersecurity: inzicht in noodzaak én kansen

UV04417-1600x900
show

Samen met Brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering van FHI en KNX Nederland organiseren we bijeenkomsten over de risico’s van slimme automatiseringssystemen. U hoort wat de risico’s zijn van slimme systemen en hoe u daar aandacht aan kunt en moet besteden. Ook komen de technische oplossingen hiervoor aan bod en krijgt u informatie over de wijze waarop u uw kennis op dit vlak kan bijspijkeren. Na de bijeenkomst bent u beter geïnformeerd om uw klanten garanties te kunnen geven voor een veilige toegang tot woning- en gebouwautomatisering. 

Steeds meer gebouwen en woningen beschikken over gebouwautomatisering; slimme systemen die we via het internet op afstand kunnen bedienen, aanpassen en onderhouden. Dat is handig, maar ook een risico. Elk systeem met een internetkoppeling is in potentie onveilig, omdat hackers daarop kunnen inbreken. Om een hack of digitale inbraak te voorkomen, moeten installateurs en system integrators zorgen voor ‘cyber security’.

Om de sessies voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, organiseren we deze bijeenkomst op drie verschillende data en locaties. Klik hier voor een overzicht.

Bent u verhinderd?

Tot twee dagen tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Leden

€ 0,00

Niet-leden

€ 0,00

Datum: woensdag 20 november

Tijd: 15.00 - 18.00 uur

Locatie: Techniek Nederland, Zoetermeer


Bekijk hier het complete programma

Locatie

Techniek Nederland

Adres

Bredewater 20
2715 CA ZOETERMEER

Datum en tijdstip

2019-11-20T15:00:00
2019-11-20T18:00:00
2019-11-20T15:00:00 2019-11-20T15:00:00 Nederland 2019-09-19T08:00:00 2019-11-18T17:00:00