Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Calculeren volgens de UNETO-VNI methode Genemuiden

UV00690
show

Betrouwbare en goed onderbouwde calculaties vormen de basis voor elk goed project. Tijdens deze training leren we u hoe u met de UNETO-VNI-calculatienormen een betrouwbare en goede calculatie opstelt.

Inhoud

We leren u tijdens deze training hoe u met behulp van richtlijnen een verdedigbare calculatie kunt opstellen. Tijdens de training maken we gebruik van het Handboek Calculatie voor Elektrotechniek en Handboek Calculatie voor Klimaat en Sanitair van Techniek Nederland. Deze basis training is geschikt zowel voor E als K&S. Voor het volgen van de training is het essentieel dat u uw eigen laptop meeneemt.

Doel

Het leren toepassen van de calculatietijdnormen om betrouwbare en goed onderbouwde calculaties te maken. Naast de toepassing van de calculatietijdnormen bieden we een gestructureerde werkwijze aan. Tijdens de training maken we gebruik van diverse opdrachten zodat u de methodiek leert toepassen.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met het gebruik van de calculatietijdnormen van UNETO-VNI. Daarnaast is deze training zeer geschikt voor startende calculators en medewerkers die met calculatietijdnormen en -methoden vertrouwd willen raken.

Gewenste voorkennis                       

Mbo-niveau of gelijkwaardig. 

 

Data

10 en 24 september 2019 (2-daagse cursus)


Indien u zich heeft aangemeld, maar u toch niet aanwezig kunt zijn (en er ook geen collega kan komen in uw plaats), dan is schriftelijk afmelden mogelijk tot 5 werkdagen voor de cursusdatum. Bij afwezigheid zonder tijdige afmelding brengen wij het volledige cursusbedrag in rekening. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Leden

€ 595,-

Niet-leden

€ 995,-

  • 09:00 - 09:30 uurInloop koffie/thee
  • 09:30 - 12:30 uurStart ochtendprogramma
  • 12:30 - 13:00 uurLunch
  • 12:30 - 16:30 uurStart middagprogramma

Locatie

Installatiewerk Genemuiden

Adres

Nijverheidstraat 45
8281 JD GENEMUIDEN

Datum en tijdstip

2019-09-10T09:00:00
2019-09-10T16:30:00
2019-09-10T09:00:00 2019-09-10T09:00:00 Nederland 2019-05-10T09:00:00 2019-09-09T00:00:00