Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Workshop Basis UAV 2012

show

UAV 2012 is de afkorting van Uniforme Administratieve Voorwaarden 2012, een standaard set voorwaarden die opdrachtgevers en opdrachtnemers zijn overeengekomen. Deze voorwaarden zijn te gebruiken voor de uitvoering van werken en installatiewerken. De UAV 2012 is gericht op projecten waarbij de opdrachtgever het ontwerp maakt. De laatste versie is van 2012.

Deze workshop gaat in op diverse onderwerpen relevant voor de offertefase, werkvoorbereidingsfase en uitvoeringsfase. Na een introductie en toelichting over de systematiek van de UAV 2012 besteden we aandacht aan onderwerpen die van invloed zijn op het realiseren van een geslaagd (winstgevend) project. Het anticiperen op deze onderwerpen helpt om de kosten juist te berekenen, wat bijdraagt aan een voortvarende start en uitvoering van het project.

Doelgroep

De workshop 'Basis UAV 2012' richt zich op iedereen die betrokken is bij de voorbereiding of uitvoering van UAV 2012-projecten zoals projectleiders, calculatoren, projectmanagers en de eindverantwoordelijken binnen uw bedrijf. De workshop is alleen toegankelijk voor leden van Techniek Nederland.

Inhoud

Tijdens de workshop komen de onderstaande onderwerpen aan bod:

 

  • Inleiding in de basisprincipes van het UAV 2012-contract
  • Verantwoordelijkheden en verplichtingen van diverse partijen
  • Waarschuwingsplicht opdrachtnemers
  • Meer- en Minderwerk
  • Regels rondom oplevering en planning en vertraging
  • Risico’s en aansprakelijkheid

 

De kennis wordt gedeeld door een combinatie van theorie en praktijkvoorbeelden.


Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen € 250,- (excl. btw) per deelnemer. Dit is inclusief lunch en lesmateriaal.
Deelname is alleen mogelijk voor leden van Techniek Nederland.

Afsluiting

Na afloop van de training ontvangt de deelnemer een Bewijs van deelname. 

 

Incompany

Wilt u deze training liever volgen met uw afdeling of bij u in het bedrijf? Dat kan met onze incompany trainingen. Deze trainingen kunnen worden aangepast aan uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een incompany training zijn op offertebasis.


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. Daarna zijn wij genoodzaakt het hele bedrag in rekening te brengen.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

€ 250,-

Niet-leden

€ nvt

Inloop: 12.30 uur met een broodje

Start training: 13.00 uur

Einde: 17.00 uur

Locatie

Techniek Nederland

Adres

Korenmolenlaan 4
3447 GG WOERDEN

Datum en tijdstip

2023-06-15T13:00:00
2023-06-15T17:00:00
2023-06-15T13:00:00 2023-06-15T13:00:00 Nederland
secondary
Susanne Klinge 04 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL