Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Alle dagen van het jaar is veiligheid belangrijk

bewust-veilig-1600
hide

Alle dagen van het jaar is veiligheid belangrijk. Eén dag staan we er extra bij stil. Op woensdag 18 maart 2020 zijn we met elkaar Bewust Veilig op het werk.

Eén van de manieren waarop u in uw bedrijf invulling kunt geven aan deze dag is door het houden van een toolboxmeeting; een kort werkoverleg waardoor de veiligheid op de werkplek wordt bevorderd.

Wilt u de Bewust Veilig dag op 18 maart extra inhoud geven met een toolboxmeeting?

Meld u hieronder aan en maak kans op één van de 12 toolboxmeetings onder gratis begeleiding van een ervaren arbo-adviseur.

Naast één van de 12 toolboxmeetings op 18 maart, maakt u ook kans op één van de vouchers voor een toolboxmeeting op een andere dag in het jaar. Deze voucher bestaat uit het volgende: een toolboxmeeting én adviesgesprek met de V&G-verantwoordelijke, verzorgd door een ervaren arbo-adviseur.

Hoe werkt het?

  1. Meld u op deze pagina aan, zodat wij weten dat u meedoet. Op deze manier kunnen wij u goed op de hoogte houden van de activiteiten rondom de Bewust Veilig-dag. Er zijn geen kosten of verplichtingen aan verbonden.
  2. Denk na over welke risico’s bij uw bedrijf het meest actueel zijn. Veiligheid is een breed onderwerp, het kan helpen om te focussen op specifieke zaken.
  3. Kies een manier waarop u deze risico’s aan de orde wilt laten komen. U kunt kiezen voor een toolboxmeeting, maar denk ook eens aan een demonstratie van een leverancier of een safetywalk samen met de opdrachtgever om de veiligheidsrisico’s inzichtelijk te maken. Inspiratie kunt u opdoen op bewustveilig.com of op arbotechniek.nl.
  4. Dan volgt de organisatie van de dag zelf. Dit zal iedere organisatie op zijn eigen manier doen. U kunt daarbij gebruik maken van de campagnehulpmiddelen (posters, bekertjes, flyers, etc.) die u kunt bestellen of downloaden via bewustveilig.com.
  5. U mag natuurlijk ook bekend maken aan de buitenwereld dat u op 18 maart 2020 extra aandacht besteedt aan veiligheid. Als deelnemer mag u gebruik maken van het Bewust Veilig-logo dat op de website te vinden is.

Ook interessant voor u.

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving. Daarom organiseren wij de Praktijkdagen Veilig Werken 2020 voor medewerkers in de installatie- en isolatiebranche. Meer informatie en aanmelden.

Bekijk ook onze overige informatie op het kennisgebied arboomstandigheden


Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

Niet-leden

Tijdens de Bewust Veilig op het werk-dag staat werkend Nederland extra stil bij veiligheid op het werk. U kunt op verschillende manieren invulling geven aan het thema Veiligheid, hier bent u zelf regisseur van. Heeft u hulp nodig? We vergeven 12 gratis toolboxmeetings waar u zich voor aan kunt melden!

Locatie

Techniek Nederland

Adres

Bredewater 20
2715 CA ZOETERMEER

Datum en tijdstip

2020-03-18T00:00:00
2020-03-18T00:00:00
2020-03-18T00:00:00 2020-03-18T00:00:00 Nederland
secondary
Mari-Garcia-180x180zw

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Mari Garcia

Productmanager

079 325 07 90 | E-MAIL