Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Aanbesteden (verdiepend)

Aanbesteden-tekening-1600
show

Aanbesteden is een vak apart. Dat merkt u als ondernemer die meedoet aan aanbestedingen maar al te vaak.

Beschikt u al over enige ervaring en basiskennis op het gebied van aanbesteden?

Op 12 mei organiseert SMI een nieuwe verdiepende workshop Aanbesteden. Met deze workshop bieden we verdieping op de basiscursus Aanbesteden. Deze cursus biedt u meer handvatten voor het daadwerkelijk zelf toepassen van die kennis bij het voorbereiden en uitvoeren van aanbestedingen.

U kunt van te voren uw vragen, al dan niet aan de hand van een concrete aanbesteding, insturen zodat de docent uw casus kan behandelen tijdens de cursus. Uiteraard wordt dit op verzoek geanonimiseerd gedaan.

Onderstaande onderwerpen komen aan bod:

  • Informatie tijdens de aanbesteding (onvoldoende, onjuist)
  • Afwijken van de UAV(-GC) en de rol van eigen inkoopvoorwaarden;
  • Levenscycluskosten / circulariteit en duurzaamheid;
  • Tenderkosten
  • Hoe specificeren?
  • Foutherstel;
  • Aansprakelijkheid

De workshop duurt een dagdeel. Na afloop ontvangt u een bewijs van deelname.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Ervaring met aanbestedingen is gewenst. Bent u nieuw in aanbestedingsland omdat u een andere functie hebt gekregen of omdat uw bedrijf net de nieuwe overheidsmarkt aan het verkennen is? En heeft u nog geen of weinig ervaring met aanbestedingen? Volg dan de basiscursus Aanbesteden.

Kosten

Deelname aan de verdiepende cursus Aanbesteden is exclusief voor leden en kost € 225,- per persoon, exclusief btw.

In-company

Deze training kan bij u in het bedrijf of in de omgeving daarvan worden verzorgd. De kosten voor een in-companytraining zijn op offertebasis en wordt aangepast aan uw specifieke bedrijfssituatie. Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Bent u verhinderd?
Tot twee dagen tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. Afmelden kan alleen schriftelijk. In andere gevallen brengen wij u 50,00 euro onkosten in rekening. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Leden

€ 225,-

Niet-leden

€ nvt

  • 12:00 - 12:30 uurInloop met lunch
  • 12:30 - 17:00 uurStart programma

Locatie

Techniek Nederland

Adres

Bredewater 20
2715 CA ZOETERMEER

Datum en tijdstip

2020-05-12T12:30:00
2020-05-12T17:00:00
2020-05-12T12:30:00 2020-05-12T12:30:00 Nederland 2020-02-04T09:00:00 2020-05-11T09:00:00