Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Aanbesteden Basis

advies bij aanbesteden
show

Wat is aanbesteden? Wie moet er aanbesteden? Wat moet er dan worden aanbesteed en hoe dan? Op al deze vragen krijgt u een antwoord. In één dag leggen we de basisbeginselen van het aanbestedingsrecht uit en het verschil tussen Europese, nationale en private aanbestedingen. Ook nemen we de verschillende procedures door. De openbare en niet openbare aanbestedingsprocedure, maar bijvoorbeeld ook de meervoudig onderhandse procedure.

Wat komt er kijken bij het inschrijven op een aanbesteding en waar moet u op letten? Wanneer mag u een fout herstellen maar vooral ook, wat helpt om een kansrijke inschrijving te doen? Dit alles komt aan de orde samen met termen als Uniform Europees aanbestedingsdocument (UEA), aanbestedingsleidraad, Nota van inlichtingen, TenderNed, EMVI, BVP, alcateltermijn, grosmann-verweer en SROI. Aan het einde van de dag weet u hoe aanbestedingsstukken er uit horen te zien en kunt u uitleggen wat deze termen betekenen.

Agenda

  • Korte inleiding en achtergrond aanbesteden
  • Aanbestedingswet- en regelgeving (ARW, Gids Proportionaliteit)
  • Meest voorkomende aanbestedingsprocedures
  • Praktijkgevallen en kansen en valkuilen bij aanbestedingsprocedures
  • Risico’s in de bestekken

We lopen de verschillende onderwerpen door en laten we de verschillende aanbestedingsstukken zien. Met een aantal stellingen peilen we uw gedachten. Ook maken we gezamenlijk een paar casussen. Tijdens de dag is er ruim voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

De cursus duurt 6 uur en is verdeeld over twee dagdelen.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Bent u nieuw in aanbestedingsland omdat u een andere functie hebt gekregen of omdat uw bedrijf net de nieuwe overheidsmarkt aan het verkennen is? En heeft u nog geen of weinig ervaring met aanbestedingen? Dan is deze cursus voor u relevant.

Kosten

Deelname aan de cursus 'Basis Aanbesteden' is exclusief voor leden en kost € 495,- per persoon, exclusief btw. 
De lunch is inbegrepen.

Incompany

Deze training kan bij u in het bedrijf of in de omgeving daarvan worden verzorgd. De kosten voor een incompanytraining zijn op offertebasis en wordt aangepast aan uw specifieke bedrijfssituatie. Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Bent u verhinderd?
Tot twee dagen tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. Afmelden kan alleen schriftelijk. In andere gevallen brengen wij u 50,00 euro onkosten in rekening. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Leden

€ 495,-

Niet-leden

€ nvt

  • 09:00 - 09:30 uurInloop koffie/thee
  • 09:30 - 12:30 uurStart programma
  • 12:30 - 13:00 uurLunch
  • 13:00 - 16:30 uurStart middagprogramma

Locatie

Intechnium (De Hall)

Adres

Korenmolenlaan 4
3447 GG WOERDEN

Datum en tijdstip

2020-09-24T09:30:00
2020-09-24T16:30:00
2020-09-24T09:30:00 2020-09-24T09:30:00 Nederland 2020-02-04T09:00:00 2020-09-23T09:00:00