Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Online event SCENARIO2040

scenario2040-robot-1600
show

Techniek Nederland en haar kennispartners Wij Techniek, ISSO en TVVL hebben in februari van dit jaar SCENARIO2040 gepresenteerd. Een scenariostudie om de technische sector en haar omgeving mee te nemen en na te laten denken over wat er mogelijk op ons afkomt. Sinds februari is er heel veel gebeurd! Eén van de mogelijk meest extreme scenario’s is helaas uitgekomen.

Het belang van langetermijndenken en het overwegen van scenario’s en hun betekenis is pijnlijk zichtbaar geworden. En de vragen blijven staan: wat komt er op onze maatschappij af, welke betekenis heeft dat - voor ons als technische sector - en welke rol kunnen wij met onze partners spelen om mens en maatschappij te ondersteunen? We zien al dat de corona-crisis ons niet alleen beperkt, maar ook mogelijkheden creëert. Mogelijkheden waarin de technische sector een belangrijke positie betrekt.

Het symposium SCENARIO2040 van 19 maart is verzet naar 24 juni. We hebben besloten om het symposium op 24 juni door te laten gaan in een andere vorm: als online event. Tijdens het online event nemen wij u mee in een gevarieerd en interactief programma langs de inhoud van het rapport SCENARIO2040: blik op 2040 vanuit de technische sector. Onder leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam lichten deskundigen de inhoud van de scenariostudie toe, geven zij hun visie en beantwoorden ze vragen van deelnemers. Aan de hand van diverse stellingen kunnen deelnemers reageren en vindt discussie plaats met de panelleden.

Aanmelden

Het is belangrijk dat u zich registreert, ook als u zich in een eerder stadium al had aangemeld. Klik hier om u aan te melden. Na registratie ontvangt u een bevestiging met daarin de link om het online event bij te wonen.

Kijk voor meer informatie over SCENARIO2040 op de website www.scenario2040.nl. Ook kunt u hier het rapport downloaden of op papier aanvragen.
Leden

Niet-leden

Datum en tijd:
woensdag 24 juni 2020 van 14.00-16.30 uur

Dagvoorzitter:         
Marijke Roskam

Sprekers:                   
Doekle Terpstra, voorzitter Techniek Nederland
Jacques van der Krogt, voorzitter commissie Innovatie Techniek Nederland
Paul de Ruijter, directeur De Ruijter Strategie
Marjet Rutten, trendwatcher Techniek en Bouwbranche

Panelleden:                       
Michon van der Salm, CEO Whitewood
Erik Feleus, Smart Building Developer Schiphol Real Estate
Jaap Dijkgraaf, directeur DWA

Locatie

Online event

Adres


Datum en tijdstip

2020-06-24T14:00:00
2020-06-24T16:30:00
2020-06-24T14:00:00 2020-06-24T14:00:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

088 5432 790 | E-MAIL