Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Pop-ups toestaan voor iDeal-betaling

In sommige situaties vraagt Techniek Nederland vraagt u een betaling te voldoen met het betaalsysteem iDeal. Het betaalscherm van iDeal wordt in de betaalprocedure getoond in een nieuw venster. Het is daarom noodzakelijk dat de browser die u gebruikt zogenoemde pop-ups accepteert. We adviseren u te controleren of uw browser pop-ups accepteert voordat u de aanmeldprocedure opstart. Hieronder leest u hoe.

Pop-ups accepteren

Verschillende geteste browsers tonen een waarschuwing dat de browser een nieuw venster of pop-up probeert te openen. Klik in deze situatie op 'toestaan'. De betaalprocedure via iDeal gaat verder in een nieuw scherm.

Gebruikers van Safari van Apple

Bij gebruik van de browser Safari van Apple kan het voorkomen dat het betaalscherm wordt geblokkeerd én dat hierover geen melding verschijnt.

Standaard staat Safari zodanig ingesteld dat pop-ups worden geblokkeerd.

instellingen-safari

Pop-ups accepteren voor Safari in ios

Om pop-ups (tijdelijk) te accepteren in Safari gaat u als volgt te werk:

  1. Klik op Instellingen
  2. Klik op instellingen van Safari [zie screenshot]
instellingen-safari-pop-up

3. Controleer of de instelling  'Blokkeer pop-ups' actief is [zie screenshot].

Indien dit het geval is, zet u deze instelling uit (schuifje naar links).

 

Pop-ups accepteren voor Safari in OSX (desktop)

Controleer bij instellingen van Safari onder tab 'Beveiliging' of het vinkje 'Blokkeer pop-upvensters is uitgeschakeld.

instellingen-safari-desktop